Mogelijkheden

Sportvissen

De Rival vaart al zo’n 45 jaar met sportvissers op het wad. Schipper Jaap kent alle goede visstekkies. Hij vaart u naar een goede visplek en geeft indien nodig tips en uitleg over hoe er het beste gevist kan worden.

> Lees meer over sportvissen

 

Combinatietocht Bruuzer

In samenwerking met onze collega’s van de Bruuzer verzorgen wij leuke tochten op het wad! Bij ons aan boord genieten jullie van een relaxte tocht en gaan we op zoek naar de zeehonden, afgewisseld met een flinke dosis sensatie, golven en wind tijdens de Bruuzer experience!

> Lees meer over onze combinatietocht met Bruuzer

 

As verstrooien op zee

Wij bieden de mogelijkheid de as verstrooiing van uw dierbare te verzorgen op zee. Elke as verstrooiing moet een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid zijn en wij staan graag klaar om dit samen met u te realiseren.

> Lees meer over as verstrooien

 

robbentochten

Als het laag water is dan varen wij uit voor robbentochten, waarbij we samen op zoek gaan naar de zeehonden. We varen dan langs de drooggevallen zandbanken, waar zeehonden in grote groepen liggen te rusten of te zonnen.

> Lees meer over onze robbentochten

vissen

Walter Hermsen

20 jaar geleden ben ik met vrienden en onze kinderen voor het eerst met de Rival meegevaren en dat zijn we we jaarlijks met veel plezier blijven doen. Gisteravond zijn we weer met de Rival mee geweest, echter zonder kinderen maar nog steeds met heel veel plezier! We hebben tegen de Afsluitdijk aan gevist, waar toch wel een goede vangst (zowel in aantallen als in grootte) voor de vissers in het verschiet lag.

 

23 augustus 2018

Danny Aerts

Ik heb afgelopen week weer twee leuke dagen gehad op de Rival. De eerste dag was de vangst niet schitterend, maar afgelopen zondag had iedereen aan boord een heerlijke portie vis gevangen. Bedankt voor jullie vriendelijke woord en lach, het is steeds weer een plezier om mee te mogen gaan.

 

17 april 2018

Gerrit IJnsen

Gisteren weer een topdag gehad met de jongens van DVW Heiloo op de Rival. Iedereen heeft lekker gevangen en was uitermate tevreden. Jij hebt samen met je scheepsmaat je best gedaan om het ons naar de zin te maken, Jaap! Dat is als vanouds weer heel goed gelukt.

 

6 november 2017

John Rolff

Ik ben een weekje naar Texel geweest en drie keer mee geweest met de Rival. Niet zo goed gevangen als in mei, maar ik was toch tevreden. Het meeste was schar en een paar wijtingen. Iedere keer was het weer gezellig.

 

10 oktober 2017

Chris Lups

Het was maandag 1 mei een waar feest om zoveel lekkere scharretjes te vangen en af en toe een wijting en een zeebaars. Dank opnieuw voor de mooie tocht op de Waddenzee, waar het altijd goed vertoeven is.

 

1 juni 2017

Laat een bericht voor ons achter:
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het Privacy beleid