Robbentocht op Texel

Wist u dat er in de hele Waddenzee zo'n 38.100 zeehonden leven?! Als het laag water is dan varen wij uit voor robbentochten, waarbij we samen op zoek gaan naar de zeehonden. We varen dan langs de drooggevallen zandbanken, waar zeehonden in grote groepen liggen te rusten of te zonnen.

 

 

Vertrek en aankomst

Vertrektijden zijn uitsluitend in overleg, aangezien het droogvallen van de zandbanken afhankelijk is van het tij. U kunt dus alleen zeehonden bekijken bij laag water. De duur van een robbentocht varieert van 1 tot 2,5 uur, ook dit is afhankelijk van de plaats waar de zeehonden liggen en het getij. 


 

Voor onze robbentochten, vraag naar de mogelijkheden om te kijken op welke dag vande week we een robbentocht gaan doen. Dit in verband met getij en weersomstandigheden. Reserveren is noodzakelijk en dit kunt u vooraf telefonisch doen (0222-313410 / 06-51835030) of per mail.

 

Prijzen:

Robbentochten voor groepen, prijs op aanvraag

 

 

 

 

vissen

Walter Hermsen

20 jaar geleden ben ik met vrienden en onze kinderen voor het eerst met de Rival meegevaren en dat zijn we we jaarlijks met veel plezier blijven doen. Gisteravond zijn we weer met de Rival mee geweest, echter zonder kinderen maar nog steeds met heel veel plezier! We hebben tegen de Afsluitdijk aan gevist, waar toch wel een goede vangst (zowel in aantallen als in grootte) voor de vissers in het verschiet lag.

 

23 augustus 2018

Danny Aerts

Ik heb afgelopen week weer twee leuke dagen gehad op de Rival. De eerste dag was de vangst niet schitterend, maar afgelopen zondag had iedereen aan boord een heerlijke portie vis gevangen. Bedankt voor jullie vriendelijke woord en lach, het is steeds weer een plezier om mee te mogen gaan.

 

17 april 2018

Gerrit IJnsen

Gisteren weer een topdag gehad met de jongens van DVW Heiloo op de Rival. Iedereen heeft lekker gevangen en was uitermate tevreden. Jij hebt samen met je scheepsmaat je best gedaan om het ons naar de zin te maken, Jaap! Dat is als vanouds weer heel goed gelukt.

 

6 november 2017

John Rolff

Ik ben een weekje naar Texel geweest en drie keer mee geweest met de Rival. Niet zo goed gevangen als in mei, maar ik was toch tevreden. Het meeste was schar en een paar wijtingen. Iedere keer was het weer gezellig.

 

10 oktober 2017

Chris Lups

Het was maandag 1 mei een waar feest om zoveel lekkere scharretjes te vangen en af en toe een wijting en een zeebaars. Dank opnieuw voor de mooie tocht op de Waddenzee, waar het altijd goed vertoeven is.

 

1 juni 2017

Laat een bericht voor ons achter:
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het Privacy beleid