Combinatietocht Bruuzer

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor een grote groep? In samenwerking met onze collega’s van de Bruuzer verzorgen wij leuke tochten op het wad voor groepen tot maximaal 60 personen.

Combineer sensatie en ontspanning

Beleef een onvergetelijke en afwisselende middag op het water: bij ons aan boord genieten jullie van een kop koffie, lunch en gaan we op zoek naar de zeehonden, afgewisseld met een flinke dosis sensatie, golven en wind tijdens de Bruuzer experience. Door deze afwisseling heeft een combinatietocht voor ieder wat wils; sensatiezoekers genieten van de snelheid, terwijl degene die liever meevaart met een ontspannen tochtje zich verwondert over het prachtige Waddengebied. Juist daardoor zijn onze combinatietochten het ideale uitje voor jong en oud!

Onze combinatietochten met de Bruuzer zijn ideaal voor o.a.:

  • Familieweekenden
  • Personeelsfeesten
  • Teamuitjes
  • Vrijgezellenfeesten

 

Groepen

Onze combinatietochten met de Bruuzer zijn uitsluitend te boeken voor groepen. Reserveren is noodzakelijk en prijzen zijn in overleg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

vissen

Walter Hermsen

20 jaar geleden ben ik met vrienden en onze kinderen voor het eerst met de Rival meegevaren en dat zijn we we jaarlijks met veel plezier blijven doen. Gisteravond zijn we weer met de Rival mee geweest, echter zonder kinderen maar nog steeds met heel veel plezier! We hebben tegen de Afsluitdijk aan gevist, waar toch wel een goede vangst (zowel in aantallen als in grootte) voor de vissers in het verschiet lag.

 

23 augustus 2018

Danny Aerts

Ik heb afgelopen week weer twee leuke dagen gehad op de Rival. De eerste dag was de vangst niet schitterend, maar afgelopen zondag had iedereen aan boord een heerlijke portie vis gevangen. Bedankt voor jullie vriendelijke woord en lach, het is steeds weer een plezier om mee te mogen gaan.

 

17 april 2018

Gerrit IJnsen

Gisteren weer een topdag gehad met de jongens van DVW Heiloo op de Rival. Iedereen heeft lekker gevangen en was uitermate tevreden. Jij hebt samen met je scheepsmaat je best gedaan om het ons naar de zin te maken, Jaap! Dat is als vanouds weer heel goed gelukt.

 

6 november 2017

John Rolff

Ik ben een weekje naar Texel geweest en drie keer mee geweest met de Rival. Niet zo goed gevangen als in mei, maar ik was toch tevreden. Het meeste was schar en een paar wijtingen. Iedere keer was het weer gezellig.

 

10 oktober 2017

Chris Lups

Het was maandag 1 mei een waar feest om zoveel lekkere scharretjes te vangen en af en toe een wijting en een zeebaars. Dank opnieuw voor de mooie tocht op de Waddenzee, waar het altijd goed vertoeven is.

 

1 juni 2017

Laat een bericht voor ons achter:
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het Privacy beleid